Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atentie a acestora. Carteacuarici.ro își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea si reprezintă înțelegerea dintre părți.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative: 

- OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
- OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
- Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
- Legea 365/2002 privind comerțul electronic

Poți returna produsele în termen de 14 zile de la recepționarea produselor, fără a specifica un motiv.
Politica în baza căreia putem opera un retur este specificată aici:
https://www.carteacuarici.ro/1-livrare-si-retur

Carteacuarici.ro colaboreaza cu diverse companii de curierat. Pentru optimizarea costurilor, în vederea livrării unei comenzi, cartetacuarici.ro își rezervă dreptul de a alege furnizorul de servicii de curierat în funcție de localitatea de livrare.

Carteacuarici.ro își rezervă dreptul de a anula o comandă plasată de către client, în următoarele cazuri:
- nerealizarea plății online (în cazul în care aceasta este modalitatea de plată selectată)
- datele de livrare furnizate de client sunt incomplete sau incorecte și nu se ajunge la un consens privind validitatea acestora în timpul confirmării comenzii
- produsul sau produsele comandate nu sunt în stoc

Carteacuarici.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.carteacuarici.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului www.carteacuarici.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea carteacuarici.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul carteacuarici.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul carteacuarici.ro este deținut de către CARTEA CU ARICI SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directăă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe www.CARTEA CU ARICI.ro sunt produse si comercializate de CARTEA CU ARICI SR. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.